WEDSTRIJD F.P. Halle-Gooik - FS Gelko Hasselt  4 - 4  (3-2)

DATUM 09-12-2016  21:15

DOELPUNTEN 4' Galan Carsi 0-1, 5' Dujacquier 1-1, 15' Dujacquier 2-1, 15' Harram 2-2, 19' Grello 3-2, 33' Lolo Jarque 3-3, 35' Adnane 3-4, 40' Dujacquier 4-4

VERSLAG De futsaltopper Halle-Gooik-Hasselt eindigde in een bomvol sportcomplex De Bres op een 4-4 gelijkspel. Beide ploegen hielden mekaar in evenwicht en kregen kansen. Halle-Gooik kreeg na de rust meerdere kansen, maar benutte deze niet. Zoals de voetbalwet zegt wordt dit vaak afgestraft. Zo geschiedde ook: Hasselt ging van 3-2 naar 3-4. Halle-Gooik zette alles op alles. Dujacquier kon één minuut voor het einde de gelijkmaker scoren. Het was de derde goal van de avond van Dujacquier. De vierde goal van Halle-Gooik kwam op aam van Gabriel Gréllo.